Már mindent megpróbáltál, de nincs eredménye?

Te is azt érzed, hogy akármit teszel, nem növekszik az oldalad, nem jönnek reakciók, nem épül a közösség, pedig szerinted már mindent megpróbáltál? Már azon töröd a fejed, hogy milyen kisállatot vagy gyerekes fotót (vagy lehet, hogy már a bikiniseket lapozgatod épp) áldozz fel az Instagram oltárán?

Nyugi, nincs veszve semmi! Amit eddig csináltál, az fantasztikus, mert most már tudod, hogy mit ne csinálj, és szereztél egy klassz alapot, amit most tovább tudsz építeni.

Ebben a kurzusban megtanítalak a legfontosabb összefüggésekre és azokra az alapokra, amelyre az Instagram siker épül. Ha ezeket megérted és elkezded alkalmazni, végre azt fogod érezni, hogy van értelme a tartalomgyártásnak és alig bírod majd lecsendesíteni a kreatív énedet!

A kurzus végére képes leszel összerakni a saját Instagram stratégiádat, rendben lesznek a márkád alapjai, tisztábban látod, hogy kinek, miről, mennyit és hova fogsz kommunikálni.

Ha alkalmazod a kurzusban tanultakat, beépíted őket a mindennapjaidba és ezek mentén tudatosabban kezdesz el kommunikálni, meglátod, be fog indulni az oldalad és jönni fognak az eredmények is!

stratégia

Stratégia


A kurzus végére összeáll a saját közösségépítő Instagram stratégiád, ami valódi sikereket hoz.

eredmények

Eredmények


Ha kitartóan alkalmazod a kurzusban tanultakat, végre látni fogod, hogy van eredménye a munkádnak.

közösség

Közösség


Végre megtapasztalod, hogy milyen, amikor aktív a közösséged és nem csak "feleslegesen posztolgatsz"!

Miről szól a kurzus?

  Kezdd itt!
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  1. fejezet - Ismerd meg az Instagram működését!
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  2. fejezet - Rakjuk össze a stratégiádat!
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  3. fejezet - Így gyárts hatékony tartalmakat Instára!
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  4. fejezet - Követőszerzés és együttműködések
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  5. fejezet - A rendszeresség kulcsa a tervezés
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál
  Lezárás
Elérhető napok
napok miután beiratkoztál

Kitől tanulhatok ebben a kurzusban?

Berkes-Bognár Niki vagyok,

social media tanácsadó, a Socialight alapítója, a My Content Book szerzője.

Abban segítem a vállakozókat, személyes márkát építőket, hogy megtanuljanak hitelesen és önazonosan kommunikálni Instagramon és Facebookon, valamint kiépíteni egy valóban elkötelezett közösséget kizárólag organikusan.

A közösség- és márkaépítés erejét saját bőrömön tapasztaltam meg. Úgy építettem fel egy sikeres vállalkozást, hogy nincs többezer követőm, viszont akik ott vannak, mindannyian ismernek és bíznak bennem. Ennek köszönhetően bátran állíthatom, hogy 1000 követő alatt is van élet, de legfőképp megrendelések, előadásokra, interjúkra való felkérések és szakértői státusz. Ezek mind elérhetőek ma pusztán a közösségi média és a személyes márkaépítés erejével.

Küldetésem, hogy minél több márkaépítőnek mutassam meg, hogy a social médiával kapcsolatos feladatok lehetnek egyszerre élvezetesek és eredményesek, valamint arra ösztönözni mindenkit, hogy őszinte, hiteles, értékes tartalommal töltsük meg a közösségi oldalakat.

Az elmúlt két évben nem csak a saját közösségi oldalaimat kezeltem, hanem sok más ügyfelemét is, mindenféle területről.

Több mint 150 órányi tanácsadás, több mint 70 ügyfél, valamint megszámlálhatatlan órányi tanulás és kutatómunka után pontosan látszik, hogy mi az, amit a leggyakrabban elrontanak és mi az, amire a leginkább figyelni kell, hogy eredményesen haladjunk a célunk felé.

Ezek alapján kialakítottam a saját rendszeremet, ami az igazi Instagram sikerhez vezet.

Kinek ajánlom ezt a kurzust?


vállalkozóknak

személyes márkát építőknek

• tartalomgyártóknak

• marketingeseknek

social media menedzsereknek

akik szeretnék megerősíteni a jelenlétüket Instagramon és eredményesebben kommunikálni.


Kinek NEM ajánlom a kurzust?


A kurzus nem kezdő szintű, ami azt jelenti, hogy nem magyarázok el benne olyan alap technikai dolgokat, mint hogy hogyan kell kitenni egy posztot vagy egyszerre több instasztorit feltölteni. Így ha még nem használtad soha az Instagramot, akkor ez a kurzus nem neked való. Kérlek, akkor jelentkezz csak, ha van már regisztrált oldalad, ismered nagyjából az Instagram technikai működését és posztoltál is már párat.

Akkor fogod tudni a legtöbbet kivenni a kurzusból, ha ismered már a platformot alap szinten és van egy márkád/vállalkozásod, amit most kezdesz el vagy már elkezdtél kommunikálni, és szeretnéd sokkal jobban, tudatosabban, eredményesebben csinálni, ezért hajlandó vagy beletenni az energiát. Én mindent a kezedbe adok a kurzus során, neked csak meg kell csinálnod.

Ezek a bónuszok várnak a kurzuson

bónuszok a kurzushoz

Mit mondanak, akik már beiratkoztak a kurzusra?

A csomag tartalma:


  • 5 fejezet, 15 lecke - 35.000 Ft
  • Social media stratégia munkafüzet - 11.400 Ft
  • Statisztikai excel sablon - 2.500 Ft
  • Instant ötletek - Mini post calendar 2.600 Ft
  • Tökéletes Instaprofil Checklist 10.000 Ft


61.500 Ft helyett
20.000 FT


20 000 Ft

Instagram Sikerrecept online kurzus & bónuszok

Korlátlan hozzáférés az alábbiakhoz:

  • 5 fejezet, 15 lecke
  • ajándék Social media stratégia munkafüzet
  • ajándék statisztikai excel sablon
  • ajándék Instant ötletek - Mini post calendar
  • ajándék Tökéletes Instaprofil checklist

Gyakran Ismételt Kérdések


Hogyan férek hozzá az online kurzusokhoz?

A kurzust a Teachable felületén fogod elérni, amihez emailben minden információt megkapsz. Ez egy szép, rendezett felület, amit nagyon könnyű használni. A kurzus megtekintéséhez szükséges regisztrálnod a Teachable-re, hogy elérd a kurzus felületét vásárlás után.

Meddig érem el az oktatási anyagokat?

A kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 1 év múlva is el fogod érni az anyagokat. Ráadásul ha bármi frissítést teszek közzé vagy bővítem a tananyagot, az számodra is elérhető lesz.

Mikor indul a kurzus és meddig lehet csatlakozni?

Akkor indul, amikor beregisztrált, hiszen azonnal hozzáférsz a kurzushoz és már el is kezdheted feldolgozni a tananyagokat. A kurzushoz folyamatosan lehet csatlakozni, amíg ezt az oldalt eléred. Nem tudom még pontosan, hogy meddig lesz elérhető a kurzus.

Szöveges vagy videós formátumúak a kurzus anyagai?

Az Instagram Sikerrecept leckéi többségében videós anyagok, de vannak köztük szövegesek is, attól függően, hogy a téma mit követelt meg. A videó között is többfélével találkozhatsz. Vannak köztük lépésről lépésre útmutatók, prezentációk, hogy példákat tudjak szemlélteni és olyanok is, amin engem láthatsz teljes felbontásban. :)

Szükséges előképzettség a videók feldolgozásához?

Ez egy középhaladó kurzus, ezért annyit már jó, ha tudsz az instagramról, hogy hogyan kell használni, van már egy saját oldalad és tettél már ki néhány posztot és instasztorit. Technikai tudnivalókat (pl. hogyan tegyél ki több instasztorit egyszerre, hogyan ossz meg egy videót, stb.) nem mutatok be, hanem kifejezetten a stratégiai tudnivalókra koncentrálok és a legfontosabb elemeket veszem sorra. Nem kell profinak lenned a kurzushoz, de ne is légy teljesen kezdő, aki még soha nem lépett be a felületre és soha nem posztolt semmit.

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával vagy Google Pay-jel tudod megvásárolni a kurzust a Teachable online felületén. Ha a beiratkozom gombra kattintasz, már látni is fogod a fizetési felületet.

Cégre is meg tudom venni a kurzust?

Amennyiben van közösségi/EU-s adószámod, akkor igen, ugyanakkor fontos infó, hogy részletes számlát nem tud biztosítani a Teachable (ez a cég biztosítja a kurzus technikai hátterét), és csak emailben fogsz kapni egy vásárlást igazoló nyugtát (“Receipt”) cégadatok nélkül.

Mi van akkor, ha megvettem a kurzust, de mégsem erre van szükségem?

Ha elkezdted a kurzust, de rájöttél, hogy nem erre van szükséged és visszakérnéd az árát, a vásárlástól számított 30 napig van erre lehetőséged.

Van még kérdésem, de nem találtam rá választ az oldalon. Mit tegyek?

Írj emailt a [email protected] címre és személyesen válaszolok neked.